Installation og service af varmepumper

Elvitek tilbyder foruden elektrikertømrer– og murerarbejde også fuld varmepumpe service for både private og virksomheder. Det vil sige, at vi rådgiver dig, når du skal have en ny varmepumpe i dit hjem.

På den måde er du sikker på at få den løsning, der passer bedst til dig og din bolig. Når vi har fundet den rigtige varmepumpe, så sørger selvfølgelig også for varmepumpe montering og installation.

Vi kan både opsætte luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper, så vi kan finde og installere den mest optimale pumpe for dig. Vi har base i Ans mellem Silkeborg og Viborg, men vi hjælper kunder med varmepumper i hele landet.

Find den helt rigtige varmepumpe

Vi hos Elvitek har mange års erfaring og derfor også faglig viden og kompetencer inden for mange områder. Et af dem er varmepumpe installation.

Du kan altså stole trygt på os, når vi vejleder dig inden for dette område. Det er nemlig vigtigt at vælge det helt rigtige varmepumpeanlæg, som passer til den bolig, det skal sættes op i. Vi har derudover også viden om, hvordan pumpen skal installeres og kan hjælpe dig med at vurdere, hvor og hvordan den skal sidde.

Hvis du ikke ved noget om varmepumper, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak og finde den bedste løsning til dig.

Faglig viden og dialog

Vi gør altid meget ud af, at vores kunder er med i processen og føler sig som en del af det arbejde, vi udfører.

Derfor sørger vi løbende for at være i dialog med dig, så du kan stille alle de spørgsmål, der måtte komme. På den opstår der en tillid mellem os og vores kunder, hvilket også gælder, når det kommer til vores varmepumpe service.

Hvis du er i tvivl om noget eller mangler information, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 61 70 19 88 eller mail elvitek@elvitek.dk