Murerfirma nær Viborg og Silkeborg

Hos Elvitek har vi mange års erfaring som murer. Så hvis du står og skal have fornyet din bolig, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi holder til i Ans, mellem Silkeborg og Viborg, men kommer ud i hele Danmark og hjælper dig med dit murerprojekt. Har du et større projekt foran dig, så kan du også få et tilbud hos os om totalentreprise, hvori murerarbejde også indgår. Det vil sige, at vi kombinerer tømrer-, el-, murer- og malerarbejde, så du får det hele i én samlet pakke. På den måde slipper du for at skulle kontakte flere forskellige firmaer. Vi sørger for at planlægge alt arbejdet omkring opgaven.

Murerarbejde inden for forskellige områder

Som murerfirma udfører vi forskelligt arbejde. Vi har især fokus på klinkearbejde i badeværelser i bruseren eller ved toilettet og i bryggerser. Derudover kan vi også lave forskelligt støbearbejde eller pudse en væg op, hvis du har brug for dette. Vi kan også give dit hjem et nyt look med en såkaldt stone wall. Her sætter vi vægfliser op, så din væg får et mere råt udtryk. Vi hjælper gerne med at udvælge materialer og opsætte dette. En del af vores murerarbejde består også i at vejlede dig til at finde frem til, hvad der helt præcist skal gøres i forbindelse med renoveringen af din bolig.

Vælg en erfaren murer

Står du og mangler en erfaren murer til at renovere dit hjem, så kan du altid kontakte os. Vi har mangeårig erfaring inden for området, og står også gerne til rådighed, hvis du mangler en faglig vurdering eller sparing. Hos Elvitek har vi fokus på kundens tillid og tryghed, og gør derfor også meget ud af at opretholde en god dialog, så samarbejdet går begge veje. På den måde bliver vores arbejde af den bedste kvalitet, og du får præcis det resultat, du ønsker dig.

Steven

Henvend dig til:
Steven Svendsen

Indehaver
Tlf.: +45 61 70 19 88
E-mail: elvitek@elvitek.dk

Murerarbejde

Vi udfører mange forskellige former for murerarbejde, Lige fra klinker i baggangen, til renoveringen, ombygningen eller dit nye hus. Har du brug for råd og vejledning, står jeg gerne til rådighed, så du får den optimale løsning.

Steven

Henvend dig til:
Steven Svendsen

Indehaver
Tlf.: +45 61 70 19 88
E-mail: elvitek@elvitek.dk