Tømrer nær Silkeborg og Viborg - ELVITEK

Leder du efter en tømrer? Vi hos Elvitek tilbyder mange former for tømrerarbejde, hvis du skal have renoveret dit hus eller din lejlighed. Vi har base i Ans, mellem Silkeborg og Viborg, men vi kommer ud i hele Danmark, så vi kan snakke om, hvilket projekt du gerne vil i gang med. Det kan både være mindre renoveringer, men vi starter også gerne helt fra bunden, hvis du har brug for hjælp til dette. Om du er privat- eller erhvervskunde spiller ingen rolle. Vi kommer ud til alle, der har brug for hjælp eller rådgivning. Vi tilbyder desuden tømrerarbejde som en del af totalentreprise, hvis du har et projekt, der også kræver murer-, maler– eller elarbejde. På den måde skal du kun være i kontakt med os, og så sørger vi for koordineringen af resten.

Vi udfører al slags tømrerarbejde

Elvitek er et alsidigt tømrerfirma, så uanset hvilke opgaver inden for tømrerarbejde, du har til os, så kan vi med sikkerhed hjælpe dig. Vi udfører eksempelvis følgende opgaver:

– Renovering og reparation af hele huset eller dele deraf.

– Udskiftning eller opsætning af vinduer.

– Konstruktion af tilbygninger eller terrasser ved dit hus.

– Optimering af gulv og interiør.

– Forskelligt arbejde på loft og kælderrum.

Udskiftning eller opsætning af tag.

– Og mange flere.

Vi stræber efter at imødekomme dine ønsker i vores arbejde, men sørger også for at rådgive dig ud fra vores faglige og erfaring, så du opnår det bedst mulige resultat.

Pålidelig tømrer med fokus på dig

Som tømrerfirma er det vigtigt for os, at du er tilpas i situationen. Derfor tager tømreren dig med i en dialog hele forløbet igennem, så dine ønsker indgår i alle beslutninger, der træffes. Derved er du sikker på, at din personlige stil kommer til udtryk, når dit hus, din tilbygning eller dine vinduer er færdige. Vi har desuden altid som mål at være nytænkende og kreative, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig og dit projekt.

Steven

Henvend dig til:
Steven Svendsen

Indehaver
Tlf.: +45 61 70 19 88
E-mail: elvitek@elvitek.dk

Tømrerarbejde

Vi udfører alle former for tømrerarbejde, lige fra udskiftning af vinduer og døre, udnyttelse af 1.salen, til at bygge dit helt nye hus eller tilbygning. Går du med byggeplaner, men mangler en fagmand at vende detaljerne med, står jeg gerne til rådighed, så du får den optimale løsning.

Steven

Henvend dig til:
Steven Svendsen

Indehaver
Tlf.: +45 61 70 19 88
E-mail: elvitek@elvitek.dk