Elektriker og autoriseret el-installatør i Ans nær Silkeborg, Viborg og Kjellerup

Elvitek er et elektrikerfirma, som er uddannede elektrikere og autoriseret el-installatører. Det betyder, at vi har høje faglige kompetencer og viden inden for alle dele af området, så vi kan udføre det bedst mulige arbejde for dig. Som autoriserede el-installatører har vi i henhold til installatørloven tilladelse til at udføre alle de el-relaterede opgaver, som vi måtte blive stillet over for. Så uanset hvad du har brug for hjælp til, så står vi klar. Vi holder til i områderne omkring Ans nær Viborg, Silkeborg og Kjellerup, men tager ud i hele Danmark.

Professionelle elinstallationer for både privat og erhverv

Uanset hvilken form for elinstallation, du har brug for hjælp til, så kan vores elektrikere løse opgaven. Ingen kunder er for store eller små til os, og vi varetager derfor både opgaver for privat- og erhvervskunder.

Vores elektrikere står altid til rådighed til at hjælpe dig med følgende arbejdsopgaver:

 

– Belysning – både indendørs og udendørs, herunder også LED-installationer.

– Energioptimering af din bolig, så du med mere klimavenlige løsninger kan spare både i forhold til miljøet og din økonomi.

– Elinstallationer ved renovering eller nybyg af dit hus, som for eksempel programmering, edb-netværk, højtalersystemer, ventilation og belysning.

– Industriinstallationer, herunder både styrende regulering, maskinanlæg og produktionsanlæg.

– Opsætning, udskiftning og test af el-tavler af høj kvalitet, så du er sikret, at de virker optimalt.

Udover installering af ovenstående sørger vi også altid for at rådgive dig omkring dine beslutninger, så der ikke opstår tvivl.

Elektriker til entrepriseopgaver

Selvom vi som elektrikere og autoriseret el-installatører har en stor interesse og faglig viden inden for elektrikerarbejde, så har vi også kompetencer inden for andre grene af håndværk, som for eksempel murer– og tømrerarbejde.

Derfor kan vi altid tilbyde vores kunder én samlet løsning på projekter, hvor der er behov for flere forskellige typer af håndværk.
Står du med sådan en opgave, behøver du kun at henvende dig et sted, nemlig hos os.

På den måde kan du føle dig tryg under hele forløbet, og vi sørger for løbende at være i dialog med dig, så du en del af hele processen.

TillId mellem os og vores kunder

Hos Elvitek gør vi en dyd ud af at skabe gensidig tillid mellem os og dig som kunde.

Vi sørger derfor for at rådgive dig på baggrund af vores mangeårige erfaring, så du er sikker på at træffe de rigtige beslutninger i forhold til dit projekt.

Nytænkning, kreativitet og innovative ideer er en stor del af vores firma, men samtidig er vi lydhøre over for dine inputs og ønsker.

Ud fra dette skaber vi et godt samarbejde med vores kunder. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du står og skal bruge en dygtig elektriker.

Belysning

Energioptimering

Renovering og nybyg

Industri

Tavlebyggeri