Industri

Belysning

Energioptimering

Renovering og Nybyg

Industri

Tavlebyggeri

Industri-installationer der holder sikkerhedsbelysningen ved lige

I bygninger og på steder, hvor der færdes mange mennesker, er det nødvendigt med sikkerhedsbelysning og denne skal selvfølgelig virke korrekt. Det er i øvrigt et lovkrav at industri-installationer som nød- og panikbelysning efterses en gang om året. Dette tjek af jeres industri-installationer foretager vi for jer, og vi kommer ud og reparerer eventuelle skader eller fejl, der er opstået på maskinanlæg eller belysning.

Denne slags eftersyn på industri installationer, er med til at sikre at brande og andre uheld ikke forekommer. I tilfælde af brand er det vigtigt for medarbejdernes sikkerhed, at panikbelysningen virker, så de kan finde vej ud af bygningen på sikker vis.

Er I beliggende i Midtjylland, kan vi hurtigt rykke ud og kigge på jeres industri-installationer.

Autoriseret installatør til jeres industriinstallationer

Det er også lovkrav, at det er en autoriseret el-installatør, der efterser industri installationer. Vi har mange års erfaring inden for faget, og sender en af vores kyndige servicemedarbejdere ud, for at kigge på jeres industri-installationer og sikrer på den måde, at de overholder kravene og er sikre nok.

Ring til os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på telefon 61 70 19 88 eller skriv til her. Vi hjælper jer med jeres industriinstallationer

 
Steven

Henvend dig til:
Steven Svendsen