Belægning

TV-inspektion

Strømpeforing

Separering af regn- og spildevand

Rottespærre

Dræn

Jordarbejde

Belægning

Indkørsel, gangsti, garage, parkeringsplads, terrasse mm.

Trænger udenomsarealerne til en overhaling i form af ny belægning, kan vi her tilbyde alle former for belægning, til f.eks. indkørsel, gangstier, terrasser eller parkeringspladsen.

Vi kan tilbyde et stort udvalg af belægningsløsninger, både når vi snakker typer af sten, men også mønstrene de ligges i.

Lægger du ordren hos ELVITEK, er dit projekt i gode hænder. Vi sørger for tværfaglig koordination mellem vores gode og dygtige samarbejdspartnere, hvis disse måtte blive involveret i lige netop dit projekt. Vi har en sund tilgang til enhver opgave, og respekterer at I samtidig også har en hverdag der skal hænge sammen, mens vi bygger.

Støttemur

Har du terrænforskelle på din grund, er det en oplagt mulighed at anvende en støttemur til at lave et modhold på det jord der ligger bag.

Går du med overvejelser i at vil anlægge en ny terrasse, men synes den skal ligge lavere end terrænet er i dag, skal du tage os med på råd. Vi kan være behjælpelige med at regulere terrænet, etablere en støttemur, som derved gør det muligt at anlægge den nye terrasse.

Vi anvender sten fra de mest anerkendte betonværker i Danmark. Derved sikrer vi en høj kvalitet på materialerne såvel de folk som udfører opgaven hos dig.

Henvend dig til:
Carl Dinesen

Aut. kloakmester
Tlf.: +45 61 70 04 34
E-mail: kloak@elvitek.dk